KAVEL 015 |   FLORIADE EXPO 14 april t/m 9 oktober 2022

image not found

Kavel 015

<   Mede mogelijk gemaakt door

Stantec BV

Als Stantec maken we - samen met 25.000 collega’s werkend op 400 locaties, verdeeld over 6 continenten - de wereld beter. Door de adviezen die we geven, samenwerkingen die we aangaan en de wijze waarop we werken. Onze mensen maken het verschil. Onder het motto ‘design with community in mind’ bundelt Stantec in Nederland de krachten van ruim 300 betrokken professionals. Mensgerichte adviseurs, met een gezonde dosis lef, die geloven in een leefbare, veilige en duurzame omgeving.

We werken vanuit concrete vraagstukken naar praktische oplossingen. Dit doen we doelgericht, transparant en integer. Zo zorgen we ervoor dat onze adviezen hout snijden en daadwerkelijk het verschil maken, in de samenleving én bij onze opdrachtgevers. We zijn daarbij anders dan anderen. Vooral door onze innovatiekracht en ons vermogen om veranderingen tot stand te brengen.

Onze specialiteit? Slim gebruikmaken van bestaande data. Duurzame, gedragen oplossingen, daar gaat het om. Zo maken wij de wereld een stukje beter. Voor de maatschappij waar we in leven. Voor ons allemaal. Samen.

Klik hier en bekijk meer video's op ons youtube kanaal.

Kavel 015 wordt mogelijk gemaakt door: